Spekefat

Spekefat

Ingredienser

Det perfekte spekefatet

70 g Parmaskinke
80 g Salami Milano
50 g Coppaskinke
70 g Jacobs utvalgte Culatta
80 g Vellagret salami
70 g Spekeskinke
80 g Mørsnacks
150 g Focaccia
50 g kapers (med stilk)
100 g marinerte oliven

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Deilig spennende spekefat! Denne oppskriften gir deg inspirasjon til mange gode spekeskinker, men husk at det kun er kreativiteten som setter grenser for hva som passer til.

  1. Dette lager seg selv. Ta ut alt fra pakkene og pynt med friske urter og flatbrød. Det kan også være godt å servere friske tomater og melon til for å få litt sødme til alt det salte.
  2. Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Du kan også servere melon eller jordbær til spekematen, slik at det søte harmonerer perfekt med det salte.