Nakkekoteletter med gratinert brokkoli og purre

Deilig oppskrift på nakkekoteletter med gratinert brokkoli og purre. Sunn og god middagsrett med smak fra middelhavet!
Nakkekoteletter med gratinert brokkoli og purre

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Nakkekoteletter med gratinert brokkoli og purre

Slik gjør du

  1. Sunn og god middagsrett med smak fra middelhavet!
  2. Del brokkoli i buketter og purre i biter, og kok dem knapt møre i lettsaltet vann i ca. 4 min. La renne av og ha over i en ildfast form.
  3. Gni inn kotelettene med salt og pepper, stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side, og server koteletter og sjy til gratengen.
  4. Riv parmesan og det gule skallet av sitronen, og bland med sitronsaft, smør og brødrasp. Krydre med salt og pepper og fordel blandingen over grønnsakene. Gratiner i ovnen på 225 °C i ca. 15 min.
  5. Bon appetit!