Svinekoteletter med lun fransk potetsalat
En god og enkel middag. Varier vinaigretten med urter og krydder, bytt sennep med crème fraîche eller bruk ferdigkjøpt. Blir det rester igjen kan du blande kotelettstrimler i potetsalaten, den er like god kald.

Tid
Ingredienser
Tips!
Server gjerne med en brokkolisalat ved siden av.
Slik gjør du
- En god og enkel middag. Varier vinaigretten med urter og krydder, bytt sennep med crème fraîche eller bruk ferdigkjøpt. Blir det rester igjen kan du blande kotelettstrimler i potetsalaten, den er like god kald.
- Kok poteter møre i vann.
- Bland dressingen.
- Del potetene i biter, hvis de har tynt skall trenger de ikke å skrelles. Hakk selleri, løk, hvitløk og dill, og bland med potetene. Vend inn dressingen mens potetene er varme.
- Krydre kotelettene med salt og pepper. Grill eller stek dem i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side. Server med potetsalat.
- Godt og enkelt!




