Svinekoteletter med nektarin og chili

Svinekoteletter med nektarin og chili

Ingredienser

4 stk Svinekoteletter
Pepper
1 ss Smør
4 porsjoner Ris

Ferskensaus

2 stk Nektarin, pære eller fersken
0,5 stk Chili rød,
2 ss Bladpersille
2 dl Eplejuice

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

En frisk og deilig oppskrift på svinekoteletter med nektarinsaus og ris. Her kan du gjerne bruke fersken eller pære istedenfor nektarin. Sommer-, nakke- og lammekoteletter kan også brukes.

  1. 1. Krydre kotelettene med pepper og brun dem på begge sider i smør.
  2. 2. Ha nektarin, chili og bladpersille i panna og la frese i et par minutter. Ha i eplejuicen og la koke til sausen begynner å tykne. Dette tar ca 10 minutter. Du kan også jevne med litt maizenna hvis du vil at sausen skal tykne før nektarinene skal koke i stykker.
  3. 3. Server kotelettene og sausen med nykokt ris. Pynt gjerne med persille og grovhakkede hasselnøtter like før servering.
  4. Velbekomme!