Svinekoteletter med nektarin og chili

Svinekoteletter med nektarin og chili

Ingredienser

4 stk Svinekoteletter
Pepper
1 ss Smør
4 porsjoner Ris

Ferskensaus

2 stk Nektarin, pære eller fersken
0,5 stk Chili rød,
2 ss Bladpersille
2 dl Eplejuice
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

En frisk og deilig oppskrift på koteletter med nektarinsaus og ris. Her kan du gjerne bruke fersken eller pære istedenfor nektarin. Sommerkoteletter, nakkekoteletter og lammekoteletter kan også brukes.

  1. Krydre kotelettene med pepper og brun dem på begge sider i smør.
  2. Ha nektarin, chili og bladpersille i panna og la frese i et par minutter. Ha i eplejuicen og la koke til sausen begynner å tykne. Dette tar ca 10 minutter. Du kan også jevne med litt maizenna hvis du vil at sausen skal tykne før nektarinene skal koke i stykker.
  3. Server kotelettene og sausen med nykokt ris. Pynt gjerne med persille og grovhakkede hasselnøtter like før servering.
  4. Velbekomme!