Svinekoteletter med nektarin og chili

En frisk og deilig oppskrift på koteletter med nektarinsaus og ris. Her kan du gjerne bruke fersken eller pære istedenfor nektarin. Sommerkoteletter, nakkekoteletter og lammekoteletter kan også brukes.
Svinekoteletter med nektarin og chili

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Ferskensaus

Slik gjør du

  1. Krydre kotelettene med pepper og brun dem på begge sider i smør.
  2. Ha nektarin, chili og bladpersille i panna og la frese i et par minutter. Ha i eplejuicen og la koke til sausen begynner å tykne. Dette tar ca 10 minutter. Du kan også jevne med litt maizenna hvis du vil at sausen skal tykne før nektarinene skal koke i stykker.
  3. Server kotelettene og sausen med nykokt ris. Pynt gjerne med persille og grovhakkede hasselnøtter like før servering.
  4. Velbekomme!