Nakkekoteletter med ovnsbakte poteter

Saftige, benfrie nakkekoteletter med créme fraiche, ovnsbakte poteter med timian, blomkål og brokkoli. Enkel og rask middag for hele familien.
Nakkekoteletter med ovnsbakte poteter

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Stek skivet sopp sammen med nakkekotelettene de siste 2 minuttene og bland med créme fraiche når det tilsettes.

Slik gjør du

  1. Krydre nakkekotelettene med salt og pepper. Stek kotelettene i smør til de er gylne og gjennomstekte. Det tar ca 4 minutter på hver side. Mot slutten har du créme fraiche i pannen og lar det koke litt. Smak til med salt og pepper.
  2. Varm potetene i en kjele med litt kokende vann i. Dette kan du gjøre mens du steker nakkekotelettene. Det tar ca 5-10 minutter.
  3. Kok blomkål og brokkoli i lettsaltet vann til bitene er akkurat møre. Dette tar ca 3 minutter.