Sommerkoteletter med appelsin- og grønnkålsalat

Sommerkoteletter med saltkokte poteter, appelsin og grønnkål med frisk dressing. En rask, fristende og god middag!
Sommerkoteletter med appelsin- og grønnkålsalat

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Krydre sommerkotelettene med litt pepper og finhakket timian. Stek dem i rapsolje til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Dette tar ca 4 minutter på hver side. Du kan også grille sommerkotelettene.
  2. Bland grønnkålmix med appelsin kuttet i terninger. Bland salaten med appelsinjuice, olivenolje, salt og pepper.
  3. Varm potetene ved å fyllle 2-3 cm med vann i bunnen av en kjele, ha i potetene og kok opp under lokk. Kan også varmes i mikrobølgeovn på 750W i 3-4 minutter.
  4. Server sommerkotelettene med grønnkålsalaten og de saltkokte potetene.