Svinekoteletter med stekt grønnkål og tzatziki

Denne oppskriften er rask, enkel og god på smak. Søt appelsin komplementerer svinekjøttet, og strimlet grønnkålmix gir crunch.Server med mild tzatziki.
Ukens Middag Ukens Middag Ukens Middag
Svinekoteletter med stekt grønnkål og tzatziki

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Skrell en appelsin og kutt fruktkjøttet i biter. Bland appelsinen inn i grønnkålen like før servering.

Slik gjør du

  1. Varm potetene etter anvisningen på pakken.
  2. Krydre kotelettene med nykvernet pepper. Stek i olje til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Dette tar ca. 3 minutter på hver side. Løft kotelettene over på en tallerken og la dem hvile mens du steker grønnkålen.
  3. Stek grønnkålen i samme panne du har stekt kotelettene i, slik at du får med deg all smaken.
  4. Server kotelettene med den stekte grønnkålen, poteter og tzatsiki.