Ingen jul uten medister

Medister i alle varianter hører så avgjort med på den glade ribbetallerken, til julefrokostbordet, juletapas og som deilig restemat. Og for deg som unner deg det beste, er MENY stedet å kjøpe medisterdeig, medisterkaker, julepølse og sosissser.

Det finnes mange gode medisterpølser og medisterkaker i markedet, og vi har virkelig et stort utvalg. Likevel er det noen varianter vi ønsker å fremheve.

MENY Anbefaler julepølse og sosisser
Dette er resultatet av MENY-Laugets nitidige blanding og smaking av ulike deiger. Spør du oss går det ikke an å bli bedre. MENY-Laugets julepølse får du i to varianter, en rå type, og en kokt, med biter av røkt knokekjøtt. Sosissene har grov farse som gir litt tyggemotstand. Alle tre variantene er laget på Jæren Smak svin. Du finner produktene i løsvekt i kjøttdisken sammen med MENYs egne medisterkaker.

Grøstad Økologiske julepølser og medisterkaker

Grøstads griser er økologiske frilandsgriser som går fritt rundt hele året – ute eller inne. De bestemmer selv om de vil ta seg en middagslur i solen eller gå i skogen og grave etter røtter. Dette gir smakfulle økologiske produkter av veldig god kvalitet. 

Jacobs Utvalgte Julepølser

En smaksrik julepølse laget av kjøtt fra Jæren Smak svin etter gammeldags oppskrift. Veldig god på smak.

Gluten- og melkefrie medisterpølser og medisterkaker

produkter for våre kunder med matintoleranse. MENY har kjempegode julepølser og medisterkaker som er FRI FOR gluten og laktose. Sjekk etiketten!

Medister også i førjulstiden 

Medisterkaker er selvsagt tilbehør til juleribben, men husk at medisterkaker også er enkel og kjempegod hverdagsmat. Ønsker du å lage medisterkakene selv får du også kjøpt medisterdeig hos oss. Medisterdeigen kan gjerne bli til supersaftige lørdagsburgere eller kjøttboller til pastaen på en tirsdag. Krydre deigen med hvitløk og urter, så får du smaken av både jul og hverdag. Du kan også lage små tapasboller av medisterdeigen, så har du en fantastisk tapasrett.

Lag nye retter av det som blir til overs

En bit medisterpølse eller to medisterkaker kan med enkle grep bli til nye smakfulle retter. Her får du noen oppskrifter du kan prøve ut:

Medisterpølser på rugbrød
Medisterkaker i butterdeigsformer 
Medisterpølse med kremet spagetti