Pølseform med grønnsaker og pesto
En populær og lettvint familierett! Den beste oppskriften på pølseform med grønnsaker og pesto, syns vi. Server gjerne en brokkolisalat ved siden av.
Tid
Ingredienser
Tips!
Pølser med høy prosentandel rent kjøtt, gjør hverdagsmiddagen litt sunnere!
Prøv for eksempel Jacobs Utvalgte pølser.
Slik gjør du
-
En populær og lettvint familierett! Varier gjerne cheddar med annen ost.
-
Rens og skjær grønnsakene i terninger. Riv ost og skjær pølsene i biter.
-
Visp sammen fløte, egg og pesto, vend inn pølsebitene, godt avrent mais, grønnsaker og ost.
-
Smør en vid ildfast form, fordel blandingen i formen og stek i ovnen på 220 C i ca. 25 min. til den er gyllen og fast. Dekk med aluminiumsfolie mot slutten av steketiden om retten blir for mørk.
-
Godt og enkelt!