Saftige spareribs

Glaserte spareribs på grillen, servert med BBQ saus, bakte fylte tomater, coleslaw og fritert søtpotet. Saftig, mørt og full av smak. Legg bort bestikket og gå løs med hendene!
Saftige spareribs

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Pensle spareribsen med BBQ saus og grill dem i ca 15 minutter til de er gyldne og gjennomvarme.
  2. Grill maiskolbene på direkte varme til de er gyldne rundt hele. Skrap av frøene og bland med finhakket grillet paprika, vårløk og parmesan. Del tomatene i to og skrap ut innmaten. Fyll tomatene med maisblandingen. Grill tomatene på indirekte varme i ca 10 minutter til de begynner å bli myke.
  3. Friter søtpotet friesen (eller stek i ovnen) til den er gyllen. Krydre med salt og pepper.
  4. Server grillet spareribs med de fylte tomatene, søtpotetfries og coleslaw.