Grillribbe med grønnkål og bønnesalat

Grillribbe i skiver er saftig, god og enkel sommermat. Sammen med litt sunnere tilbehør som grønnkål og MENYs egen bønnesalat har du en rett som både er lett å lage og samtidig smaker veldig godt!
Grillribbe med grønnkål og bønnesalat

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Pensle grillribbeskivene med rapsolje. Grill skivene på direkte varme på grillen til de er gylne på begge sider. Flytt skivene over på indirekte varme og la grillribben grille i 4-5 minutter.
  2. Stek grønnkålmixen i 2 ss rapsolje i en stekepanne i 3 minutter. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  3. Varm bønnesalaten etter anvisningen på pakken. Du kan også servere bønnesalaten kald hvis du vil.