Snadderpølser i filodeig

Snadderpølser i filodeig

Ingredienser

4 stk chilipølse
4 blad filodeig
2 ss smør

eller Fyll 2

100 g blåmuggost
8 stk valnøttkjerner

Fyll 1

8 stk svisker
0,3 stk rødløk

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En innbakt pølsevariant for de voksne. Smaksrike pølser og spennende fyll.

  1. 2. Finhakk svisker og rødløk og legg dette i pølsene, eller bruk valnøtter og blåmuggost.
  2. 3. Legg pølsene på hver sitt ark filodeig med snittet i pølsa opp. Pakk filodeigen sammen, pensle med smør, og stek på 225 ºC i ca. 15 minutter.
  3. Skjær pølsene i biter, og server gjerne dipsaus ved siden av.

Oppskrift fra