Strimlet surprise

Strimlet surprise

Ingredienser

400 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss chiliolje
0,5 ts salt
5 stk potet
1 boks hermetiske maiskorn
7 ts chilipulver
5 ts paprikapulver
3 ss crème fraîche
1 stk rød paprika

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Strimlet svinekjøtt er noe av det magreste kjøttet som finnes. Kjøttet har en mild, fin smak som alle liker, og en lett konsistens som gjør at det passer så å si til alle retter. Strimlet surprise er …… som oppskriften sier en overraskelse i smaker.

  1. 1. Stek svinekjøttet raskt på middels sterk varme med litt chiliolje. Strø på litt salt. Ta ut kjøttet av pannen.
  2. 2. Skjær poteter i små terninger - stek terningene sammen med mais. La det surre i pannen i ca. 15 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen når potetene er møre.
  3. 3. Rør inn chilipulver, paprikapulver og salt. Tilsett crème fraiche.
  4. Server med ytterligere creme fraiche og lange paprikastrimler.

Oppskrift fra