Tapas med spekeskinke

Spekeskinke er godt sammen med både kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker. Her får du en oppskrift på typisk tapastallerken med mange fristelser. Veldig enkel og god.
Tapas med spekeskinke

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Fantastisk fingermat som hever stemningen!
  2. Skær kyllingfiletene i fire biter, krydre med salt og pepper, surr skinke rundt og tre på grillpinner. Pensle med olje og grill eller stek dem i ca. 8 min.
  3. Ta ut steinen av dadlene, surr skinkebiter rundt og tre på grillpinner. Skjær torskefileten i biter, krydre med salt og pepper, surr skinke rundt og tre på grillpinner. Pensle alt med olje og grill eller stek spydene i ca. 6 min.
  4. Skjær vekk de nederste 2 cm av asparges og rens vårløk, surr med skinke, pensle med olje og grill eller stek dem i ca. 4-6 min. Server samlet med aioli ved siden.
  5. Godt og enkelt!
Fantastisk fingermat som hever stemningen!
Skær kyllingfiletene i fire biter, krydre med salt og pepper, surr skinke rundt og tre på grillpinner. Pensle med olje og grill eller stek dem i ca. 8 min.
Ta ut steinen av dadlene, surr skinkebiter rundt og tre på grillpinner. Skjær torskefileten i biter, krydre med salt og pepper, surr skinke rundt og tre på grillpinner. Pensle alt med olje og grill eller stek spydene i ca. 6 min.
Skjær vekk de nederste 2 cm av asparges og rens vårløk, surr med skinke, pensle med olje og grill eller stek dem i ca. 4-6 min. Server samlet med aioli ved siden.
Godt og enkelt!