Cheddar og chipotle pølser med syltet rødløk

MENYs egne cheddar og chipotle pølser er saftige, grove pølser fylt med store biter av smaksrik cheddarost. Server i Brioche pølsebrød toppet med ruccola, BBQ-saus og syltet rødløk. Perfekt kosemat for sommeren!
Cheddar og chipotle pølser med syltet rødløk

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Lag syltet rødløk selv eller kjøp ferdig hos MENY. Hvis du lager selv kan du godt lage litt ekstra og oppbevare i kjøleskapet i en lufttett boks, så har du til en senere anledning.

Slik gjør du

  1. Syltet rødløk: Kok alle ingrediensene og la trekke i 10 minutter.
  2. Grill pølsene og varm pølsebrødene de siste minuttene.
  3. Fyll Brioche pølsebrød med cheddar og chipotle pølse, ruccula, syltet løk og Arrogant Aloha Soy BBQ saus.