Grillet svinefilet med fersken, potetmos og BBQ saus

Svinekjøtt og søt fersken er nydelig sammen. I denne oppskriften kan både ytrefilet og indrefilet av svin brukes. Potetmos kan du kjøpe ferdig hos MENY.
Grillet svinefilet med fersken, potetmos og BBQ saus

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Krydre svinefileten med salt og pepper. Pensle kjøttet med olje og grill på direkte varme til fileten er gyllen rundt hele. Flytt kjøttet over på indirekte varme og la ligge til det har en kjernetemperatur på 68 grader. La hvile i 10 minutter før du skjærer i kjøttet.
  2. Pensle ferskenene med olje og grill dem på direkte varme til de er gyldne og gjennomvarme. Bland ferskenene med rødløken og olivenoljen.
  3. Varm potetmosen.
  4. Server svinefileten med potetmos, ferskensalat og bbq saus.