Grillet svinefilet

Grillet svinefilet med maispuré, pesto rosso, poteter og aspargesbønner. Enkel og veldig god sommermat. Både ytrefilet og indrefilet av svin kan brukes.
Grillet svinefilet

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne med en god soppsaus eller annen type saus.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Vend potetene i litt rapsolje og krydre dem med salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca. 30 minutter til de er helt møre.
  3. Skjær svinefiletene i fingertykke skiver. Krydre skivene med salt og pepper og pensle med rapsolje. Grill skivene på direkte varme til de akkurat er gjennomstekte. Dette tar ca. 3 minutter på hver side.
  4. Varm maispurèen.
  5. Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 1 minutt.
  6. Server svinefileten med potetene maispurèen, pesto rosso og aspargesbønnene.