Grillet svinefilet

Grillet svinefilet med maispurè, Mojorojo, poteter og aspargesbønner. Enkel sommermat.Både ytrefilet og indrefilet av svin kan brukes. Maispuré får du kjøpt ferdig hos MENY.
Grillet svinefilet

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Vend potetene i litt rapsolje og krydre dem med salt og pepper. Stek potetene i ovnen i ca 30 minutter til de er helt møre.
  3. Skjær svinefiletene i fingertykke skiver. Krydre skivene med salt og pepper og pensle med rapsolje. Grill skivene på direkte varme til de akkurat er gjennomstekte. Dette tar ca 3 minutter på hver side.
  4. Varm maispurèen.
  5. Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 1 minutt.
  6. Server svinefileten med potetene maispurèen, Mojo Rojo og aspargesbønnene.