Juleburger

Lag en saftig hamburger av medisterdeig som smaker av jul! Dette er kanskje ikke den mest tradisjonelle julematen, men vel verdt å prøve. Juleburger med rødkål, sylteagurk, babyspinat og sweet chilisaus er et friskt innslag på middagsbordet i julesesongen.
Juleburger

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne med stekte potetbåter.

Slik gjør du

  1. Bland sammen medisterdeig, sweet chilisaus og honning. Smak til med salt og pepper.
  2. Form medisterdeigen til 4 burgere og stek dem i smør til de er gylne og gjennomstekte. Dette tar ca. 3 minutter på hver side
  3. Varm burgerbrødene i 3 minutter på 180 grader i ovnen.
  4. Smør litt sennep på nederste del av burgerbrødet. Anrett babyspinat, rødkål, burger og sylteagurk i burgerbrødene.