Saftig nøkkelpølse med bacon og coleslaw

MENY-Laugets drømmepølse, med nøkkelosten “Helin” fra Valdresmeieriet. En saftig, grov pølse, med behagelig røyksmak og store biter av smeltet Valdresost. Server i brioche pølsebrød med coleslaw, tørrsaltet bacon og BBQ-sennep og du en enkel og utrolig god middag eller sommerlunsj.
Saftig nøkkelpølse med bacon og coleslaw

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Tips!

Lag coleslaw selv, eller kjøp ferdig hos MENY.

Slik gjør du

  1. Coleslaw: Skjær kål i tynne strimler, grovrasp eple og gulrot og miks inn Scorpion Sriracha Super Sauce. Smak til med sitronsaft.
  2. Grill nøkkelpølsene på middels høy varme, til de er gjennomvarme.
  3. Legg brioche pølsebrødene på grillen de siste to minuttene for en crispy skorpe.
  4. Fyll opp briochebrødene med coleslaw, nøkkelpølse og sprøstekt bacon. Topp det hele med Fiery Tangerine Twister mustard BBQ saus.