Salsicciapølse med sprø spekeskinke

Oppskrift på italiensk salsiccia pølse med cherrytomater, parmesan, pesto, ruccola og aioli. Den stekte spekeskinken tilfører sprøhet og ekstra smak som gjør denne retten både spennende og god.
Salsicciapølse med sprø spekeskinke

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Grill pølsene på moderat varme på grillen til den har fått farge, legg den deretter til siden og la pølsene trekke ferdig på indirekte varme til de er gjennomstekt. La pølsa hvile noen minutter før du skjærer i den, da bevarer du mest mulig av saftigheten i pølsa.
  2. Legg parmaskinken utover et bakepapir på et stekebrett, og stek i ovnen ved 200 grader i 10 til 15 minutter, eller til skinken er sprø. Stek pølsene som angitt på pakken og la den hvile i fem minutter.
  3. Anrett hele pølsekveilen i sirkel på et fat, men del pølsa nesten igjennom i serveringsstykker. Dander tomatene og salaten på fatet og knus den sprø spekeskinken over. Avslutt med å høvle en raus mengde parmesan over, og server med pesto, aioli og brød.