Stekt chorizo med løk og epler

Stekt chorizopølse er en del av spansk tapas. Tapasretten kan også brukes som en enkel forrett eller smårett sammen med aioli og ferskt brød til. I denne oppskriften steker vi chorizo sammen med løk og epler for ekstra god smak.
Stekt chorizo med løk og epler

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skjær chorizoen i fingertykke skiver og ha pølsebitene i en tørr panne og stek til pølsene er gylne.
  2. Kutt løk og epler i båter, og ha i stekepannen sammen med chorizopølsen. Stek i ytterligere 2 minutter. Ha på eplejuice og kok til eplejuicen nesten er kokt inn.
  3. Denne retten passer perfekt på en tapasbuffet eller med aioli og ferskt brød som en smårett.
Kutt løk og epler i båter, og ha i stekepannen sammen med chorizopølsen. Stek i ytterligere 2 minutter. Ha på eplejuice og kok til eplejuicen nesten er kokt inn.