Wienerpølser i brød med godt tilbehør

Wienerpølser er enkel og grei hverdagsmat, og med tilbehør som sprøstekt løk og grov sennep blir sprø og saftige pølser i brød langt i fra kjedelig. "Tynne og lange" pølser er middagsfavoritt hos både store og små! Husk at pølser ikke skal kokes, men trekkes.
Wienerpølser i brød med godt tilbehør

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Når du serverer pølser til middag beregn ca. 2 pølser til barna og 4 til voksne.

Slik gjør du

  1. Først, kok opp vann i en stor kasserolle. Skru ned varmen før du legger pølsene i. For best resultat kan du bruke et termometer for å kontrollere temperaturen i vannet. Ca 78-80 grader °C er passe temperatur for pølser.
  2. Wienerpølser trenger trekketid på ca. 10 minutter. Dersom pølsene er frosne bør du øke tiden til ca 15-20 minutter.
  3. Varm pølsebrødene i ovnen, og prøv deg frem med spennende tilbehør, som løksalat, forskjellige sauser og syltet rødløk.