Vegetarisk bowl med superris

En fristende bowl, eller skål, fylt med friske grønnsaker og en god asiatisk inspirert saus. Du kan også bruke fullkornsris eller quinoa.
Vegetarisk bowl med superris
Oppskrift fra Grete Roede

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok superris etter anvisning på pakken.
  2. Bland sammen soyasaus, eddik, og presset limesaft. Finhakk chili, hvitløk og koriander og rør inn.
  3. Skyll babyspinaten og la den tørke. Skyll grønnsakene og skjær opp tomat i to og agurk i biter.
  4. Del avokado i to og ta ut stenen - skjær den videre i tynne skiver. Skjær fetaost i terninger.
  5. Server ingrediensene samlet på et stort fat og la alle lage seg sin egen vegetarbowl.
  6. Ha ponzusausen over til slutt, og strø over litt finhakket koriander.