Vegetarisk Buddha bowl

Buddha bowl er navnet på vegetarvarianten av poke. Retten består av små porsjoner av ulike grønnsaker med mer, og serveres kald i en skål. I denne oppskriften har vi brukt VegMe pulled marinert, sushiris og friske, sprø grønnsaker.
Vegetarisk Buddha bowl

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok risen etter anvisning. Avkjøl og bland inn 2 ss sushi-su.
  2. Bland majones med sriracha. Smak deg frem til ønsket styrke.
  3. Finhakk chili og stek den med VegMe Pulled Marinert i olje i en stekepanne i ca. 5 minutter.
  4. Kutt opp rødkål og sukkererter i strimler, avokado og ananas i små biter, vårløk og chili i ringer, og del physalis i to. Rens granateplet og ta ut kjernene. Legg ris i bunnen av en skål. Legg på VegMe Pulled Marinert, og deretter grønnsakene. Topp med granateplekjerner, ristede sesamfrø, ristede gresskarkjerner og press over litt limesaft. Drypp over gjerne litt srirachasaus til slutt hvis du ønsker det.