Vegetariske julelomper

En rask og enkel kjøttfri julerett som gjør deg akkurat passe mett. Lomper med vegetarisk "pulled pork", rødkål og aioli er perfekt som lunsj, eller en litt lettere middag, enten du er vegetarianer eller bare har lyst på en pause fra alt kjøttet i julen.
Vegetariske julelomper

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Vårløken kan byttes med gressløk eller finhakket rødløk. Har du ikke kokt rødkål er saftig coleslaw et kjempegodt alternativ.

Slik gjør du

  1. Stek VegMe pulled marinert på middels varme i olivenolje i noen minutter til den er gjennomvarm.
  2. Legg lompene ut på kjøkkenbenken og smør en god skje med aioli på hver av lompene.
  3. Legg på rødkål, VegMe pulled marinert, strimlet isbergsalat, vårløk og sprøstekt løk.
  4. Rull sammen og klart for servering!