Elgkarbonader

Elgkarbonader

Ingredienser

8 stk Elgkarbonader
1 skje smør til steking
*
Grønnsaker
250 g rødbeter
2 pk sukkererter
1 pk grønne erter
litt urter til pynt
*
saus:
1 pk viltsaus
1 boks matfløte

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Nydelig, lettvint å lage og moro å servere!

  1. Slik gjør du :
  2. Varm karbonadene ved svak varme i en stekepanne i litt smør.
  3. Rødbeter skrelles og bakes i ovnen til de er møre, 30-40 min v/ 150 gr
  4. Sukkererter og erter varmes/ kokes i en kjele.
  5. Lag viltsaus etter anvisning på pakken, men bytt ut litt vann med matfløte
  6. Poteter:  kan velges etter ønske : fløtegratinert,  kokte eller stekte.