Reinsdyrkarbonader m/rotmos og vårløk

Reinsdyrkarbonader m/rotmos og vårløk

Ingredienser

8 stk stekte reinsdyrkarbonader
litt smør til oppsteking av reinsdyrkarbonadene
*
Grønnsaker:
500 g gulrot/kålrot til rotmos
1 bunt vårløk
urter til pynt
*
Saus:
2 pk skysaus
2 skiver gjeitost
2 ts karamellsaus

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Beskrivelse mangler

  1. Stek reinsdyrkarbonadene ved svak varme ien stekepanne.
  2. Kan også varmes i ovnen på 150 gr i 15-20 min
  3. Kok gulrot og kålrot m/ litt salt til de er møre. Moses m/ litt smør, smak til med salt.
  4. Damp vårløken lett
  5. Skysaus lages etter anvisning på pakken med ½ parten vann, tilsett  gjeitost og smak til med karamellsaus.
  6. Pynt med litt urter.