Hjemmelaget hvetetortilla

Hjemmelaget tacolefse! Tortilla er godt tilbehør til taco. Enkel oppskrift på tacolompe! Godt tilbehør til taco, til wraps eller som pizzabunn.
Hjemmelaget hvetetortilla

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Hvetetortilla

Tips!

Hvis hvetetortillaene blir gamle og tørre, bruk dem som italiensk pizzabunn. Ha på tomatsaus, ost og annet fyll, med olivenolje på toppen.

Slik gjør du

  1. Kna hvetemel, salt, sukker og smult godt sammen. Tilsett litt og litt vann og kna deigen videre i 2–4 min. Del deigen i 20 emner og plasser på melet brett. Dekk med plastfilm og la hvile i 30 min.
  2. Kjevle ut emnene til 10–12 cm brede sirkler.
  3. Stek dem i en tørr panne på medium varme på begge sider til gyllenbrune prikker kommer frem, maks 30–40 sek på hver side.
  4. Holdes varme eller pakkes godt inn og serveres senere.