Pølsepai med kjeksbunn

Pølsepai med kjeksbunn

Ingredienser

Pølsepai med kjeksbunn

3 stk middagspølser
1 pakke salte kjeks
1 beger matfløte
3 stk egg
olje
1 stk purre

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pølsepai er alle små og store barns favoritt. Denne oppskriften er like god til middag som i matpakken dagen etter!

  1. Pølsepai er alle små og store barns favoritt. Like god til middag som i matpakken dagen etter! Bruk den pølsetypen du liker best og velg mellom salte kjeks eller ferdig paibunn.
  2. Knus kjeksen i en kjøkkenmaskin og bland inn oljen. Trykk kjeksblandingen ut i en paiform.
  3. Skjær pølsene og purren i skiver. Visp sammen fløte og egg, ha i pølseskiver og purre og fordel blandingen på paibunnen.
  4. Stek paien i ovnen på 200 °C. i ca. 20 min til den er gyllen og fast.
  5. Godt og enkelt!

Oppskrift fra

Tips

Server gjerne en brokkolisalat ved siden av.

Relaterte oppskrifter