Biffwok

Oppskrift på wok med biffstrimler, minimais, paprika, cashewnøtter og pepper- og hvitløkssaus.
Biffwok

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Finn frem og gjør alle ingrediensene klare til wok. Kutt grønnsakene i tynne strimler, finhakk chili og ingefær.
  2. Sett woken eller stekepanna på platen og skru på full varme. Når det ryker av panna, er den klar.
  3. Ha i solsikkeoljen i en varm wok eller stekepanne. Ha i kjøttet. La biffstrimlene få en fin stekeskorpe på den ene siden før du tilsetter grønnsakene.
  4. Rør eller kast alt rundt i panna.
  5. Når alle grønnsakene har fått litt varme, tilsettes ingefær, chili og hvitløk. Rør godt. Ha i sukker, østerssaus, sesamolje og limesaft. Kok opp og smak til med salt og pepper.
  6. Juster smaken med lime og sukker hvis nødvendig.
  7. Strø over cashewnøtter og koriander like før servering. Server gjerne retten med en frisk salat, ris eller nudler.