Marinert biff med grønnsaksspyd

Marinert biff med grønnsaksspyd

Ingredienser

4 stk. biff av ytrefilet storfe
8 stk. sjalottløk
8 stk. cherrytomat
8 stk. cherrytomat, gul
1 stk. grønn squash
2 ss olje
1 ts salt
0,5 ts pepper
8 stk. grillspyd

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

En frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du i tillegg en rask og ekstra smakfull middag.

  1. Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver.
  2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper.
  3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
  4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
  5. Server biff og grønnsakspyd med ris (gjerne fullkornris, villris eller brun ris)

Oppskrift fra