Yoghurt panna cotta

Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med yoghurt. Nydelig!
Yoghurt panna cotta

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Bløtlegg gelatinen. Kok opp melken med sukkeret og vaniljestangen, infuser i ca. 15 min - i det minste til sukkeret er smeltet. Sil av gelatinen og rør inn.
  2. Ha yoghurten og fløten i en bolle og hell over den varme blandingen mens du rører kraftig. Støp i pene dessertskåler/ glass og sett i kjøleskap i minst 3 timer, gjerne natten over.
  3. Rør skogsbærene med ønsket mengde sukker, til sukkeret er oppløst.Ha noen skjeer rørte bær over panna cottaene og dryss over noen lett knuste julekaker - de du liker best.