Saftig eggerøre med gressløk

Eggerøre eller eggehakk er noe de fleste liker. Det er kjapt og enkelt å lage, og kan serveres til frokost, spekemat, røkelaks eller til koldtbord. Pass på at eggerøren er bløt, og for all del ikke «stekt». Gressløken setter masse god smak så vær gjerne litt raus med den.
Saftig eggerøre med gressløk

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, fløte, en klype salt og en liten klype pepper.
  2. Rør inn gressløken.
  3. Smelt 1–2 ts smør i en middels varm liten panne og hell i eggemassen. Rør hele tiden til eggemassen tykner uten å få stekeskorpe. Eggerøren skal være bløt og saftig.
  4. Hell den over på en tallerken så lenge, den vil stivne ytterligere når den har stått en liten stund. Pynt med ekstra gressløk hvis ønskelig.
Smelt 1–2 ts smør i en middels varm liten panne og hell i eggemassen. Rør hele tiden til eggemassen tykner uten å få stekeskorpe. Eggerøren skal være bløt og saftig.