Flo & skoidda fiskeburger

Flo & skoidda fiskeburger

Ingredienser

Flo & skoidda fiskeburger

4 stk Lofoten 80% Grov fiskeburger med torsk og hyse, wasabi, ingefær og chili
4 stk lyst burgerbrød
1 stk avokado
0,5 stk agurk
wasabi
majones
salat
1 potte frisk koriander, liten

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Flo & skoidda kommer fra det nordnorske uttrykket ”blande flo og skoidda”, dvs. blande sammen ting som egentlig ikke hører sammen (flo og tåke), eller ”hummer og kanari”, som trauste søringer sier

  1. Bland wasabi og majones. Wasabi er sterke saker, så prøv deg forsiktig frem til ønsket smak. Husk at det også er wasabi i burgeren.
  2. Grill eller stek burgeren ca. 2 min på hver side.
  3. Varm brødene forsiktig. Ha på wasabimajones, skivet avokado, salatblader, agurk og litt frisk koriander på toppen. Smak til med litt pepper.

Oppskrift fra

Tips

Fiskekaker med en høy prosentandel fisk, gjør middagen enda litt sunnere!

Relaterte oppskrifter