Kveite tostada med koriander og lime

Kveite tostada med koriander og lime

Ingredienser

Kveite tostada med koriander og lime

8 stk mais- eller hvetetortillas (8-10 cm i diameter). Bak selv eller kjøp ferdige.
200 g kveitefilet
1 stk lime, juicen
2 dl enkel salsa "fresca" (pico de gallo) (se egen oppskrift)
litt koriander
limebåter til pynt

Tidsforbruk

40 - 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Tostada er sprø tortilla. I denne oppskriften med kveite, koriander og lime.

  1. Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne til de er sprø og gylne.
  2. Kutt kveitefileten i 1 cm store terninger, bland med salsaen og limejuicen, og smak til med salt og pepper.
  3. La marinere minimum 5 min før servering.
  4. Legg kveitesalaten på de sprø tortillaene og pynt med ekstra koriander og noen limebåter.