Laks med kryddersmør og meksikansk salsa

Laks med kryddersmør og meksikansk salsa

Ingredienser

Laks med kryddersmør og meksikansk salsa

750 g laksefilet
1 pk kryddersmør
3 dl ris
1 bunt gressløk
1 stk chili
2 stk avokado
1 stk paprika
4 stk tomater
1 stk lime
olje til steking
1 neve frisk koriander

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En litt spicy lakserett som smaker fortreffelig. Server gjerne med meksikansk bønnemos (refried beens) i wraps.

  1. En litt spicy lakserett som smaker fortreffelig. Server gjerne med meksikansk bønnemos (refried beens) i wraps.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken. Del laksefileten i fire skiver, lag et snitt i hver skive og fyll med kryddersmør (alternativt ferdigfylte fra Meny).
  3. Finhakk urter og chili, skjær grønnsakene i terninger, og bland med limesaft.
  4. Stek laksen i olje i en stekepanne med lokk, ca. 8-10 min, og server med ris og salsa.
  5. Laks med kryddersmør og meksikansk salsa er kjempe godt og enkelt!

Tips

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Relaterte oppskrifter