Laks med kryddersmør og meksikansk salsa

Laks med kryddersmør og meksikansk salsa

Ingredienser

Laks med kryddersmør og meksikansk salsa

750 g laksefilet
1 pk kryddersmør
3 dl ris
1 bunt gressløk
1 stk chili
2 stk avokado
1 stk paprika
4 stk tomater
1 stk lime
olje til steking
1 neve frisk koriander

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En litt spicy lakserett som smaker fortreffelig. Server gjerne med meksikansk bønnemos (refried beens) i wraps.

  1. En litt spicy lakserett som smaker fortreffelig. Server gjerne med meksikansk bønnemos (refried beens) i wraps.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken. Del laksefileten i fire skiver, lag et snitt i hver skive og fyll med kryddersmør (alternativt ferdigfylte fra Meny).
  3. Finhakk urter og chili, skjær grønnsakene i terninger, og bland med limesaft.
  4. Stek laksen i olje i en stekepanne med lokk, ca. 8-10 min, og server med ris og salsa.
  5. Laks med kryddersmør og meksikansk salsa er kjempe godt og enkelt!