Laks med kryddersmør og meksikansk salsa

En litt spicy lakserett som smaker fortreffelig. Server gjerne med meksikansk bønnemos (refried beens) i wraps.
Laks med kryddersmør og meksikansk salsa

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Laks med kryddersmør og meksikansk salsa

Tips!

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Slik gjør du

  1. En litt spicy lakserett som smaker fortreffelig. Server gjerne med meksikansk bønnemos (refried beens) i wraps.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken. Del laksefileten i fire skiver, lag et snitt i hver skive og fyll med kryddersmør (alternativt ferdigfylte fra Meny).
  3. Finhakk urter og chili, skjær grønnsakene i terninger, og bland med limesaft.
  4. Stek laksen i olje i en stekepanne med lokk, ca. 8-10 min, og server med ris og salsa.
  5. Laks med kryddersmør og meksikansk salsa er kjempe godt og enkelt!