Stekt laks med agurk- og løksalat

Stekt laks med agurk- og løksalat

Ingredienser

Stekt laks med agurk- og løksalat

750 g laksefilet
1 stor agurk
1 liten rødløk
1 kvast frisk dill
2 ts sitronsaft
0,5 dl eplesidereddik
3 dl rømme
vann
sukker
salt
pepper

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Laks er favorittfisken til mange barn, og på grillen blir den alltid vellykket. For å variere litt, er det også godt med tynne skiver fennikel i agurksalaten.

  1. Finn frem ingrediensene.
  2. Høvle agurken og skjær løken i tynne skiver i en bolle.
  3. Bland dressingen og hell over.
  4. Del laksen i fire skiver og grill eller stek fisken gyllen på begge sider, ca. 4 min.
  5. Hakk dill og bland med rømme og sitronsaft. Server laksen med agurksalat og sitronrømme.
  6. Godt og enkelt!