Tostadas med laks, rødkål, mango og urter

Tostadas med laks, rødkål, mango og urter

Ingredienser

Tostadas med laks, rødkål, mango og urter

8 stk tortillas, mais eller hvete
2 dl matolje
350 gr laksefilet
2 ss adobo tacokrydder
1/8 rødkål
0,5 stk mango
1 ss hvitvinseddik
0,5 ss sukker
1 dl hot taco rømmedressing
urter, assortert, etter ønske

Tidsforbruk

Vanskelighetsgrad

Lett

En fantastisk fargekombinasjon, perfekt å servere til gjester! Tostada er sprø tortilla. I denne oppskriften med laks, rødkål og mango.

  1. En fantastisk fargekombinasjon, perfekt å servere til gjester!
  2. Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige, og stek dem sprø i godt med varm olje i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje. Skjær laksefileten i små terninger og krydre med tacokrydderet.
  3. Stek lakseterningene på middels høy varme på hver side i litt matolje. Trekk pannen til side – og laksen er gjennomtrukket på et blunk!
  4. Finsnitt rødkål så tynt du klarer og skjær mango i terninger. Bland sukker og eddik, og bland dette med kål og mango.
  5. Legg salaten i bunnen av skjellene med fisk og hot rømmedressing over. Ha litt assorterte urter etter ønske på toppen. Ønsker du retten litt sterk, kan du pynte med tynne ringer av rød chili med frøene i.