Urte- og kaperslaks

Urte- og kaperslaks med aspargesbønner og parmesansaus.
Urte- og kaperslaks
Oppskrift fra

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Urte- og kaperslaks

Slik gjør du

  1. Sett pannen på platen på middels høy varme. Kutt laksefileten i store terninger og krydre med salt og pepper. Ha olje i pannen og stek lakseterningene litt på én side. Tilsett aspargesbønner delt i to og finhakket hvitløk.
  2. Fres videre til lakseterningene er blitt gylne på den ene siden. Snu terningene og tilsett fløte.
  3. La putre videre til fløten er tyknet noe og laksen flaker seg litt når du trykker på den – da er den ferdig.
  4. Rør revet parmesan inn i fløten og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitron.
  5. Bland sammen kuttede kapers, gressløk, kjørvel, olivenolje og sitron og dryss over fisketerningene.
  6. Server med kokte eller ovnsbakte poteter eller en frisk salat.