Wok med laks og breiflabb

Deilig oppskrift på wok med breiflabb og laks med mango og koriander i tomatisert chilisaus. Wokket middag er raskt å lage, lett og det smaker kjempedeilig. Wok med fisk gjør seg godt sammen med sprø grønnsaker.
Wok med laks og breiflabb
Oppskrift fra

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Breiflabb- og laksewok

Slik gjør du

  1. Gjør alle ingrediensene klare til woking: Skjær fisk i terninger, kutt grønnsakene i tynne strimler eller buketter, del cherrytomatene i to, finhakk hele chilien med frø, kutt mango i terninger og grovkutt koriander.
  2. Sett woken eller stekepannen på platen og skru på full varme. Når det ryker av pannen, er den klar.
  3. Ha først i oljen, så fisken. La denne få stekskorpe på begge sider før du tilsetter alle grønnsakene bortsett fra cherrytomatene, og gi dette litt tid i woken mens du rører rundt eller kaster det rundt.
  4. Tilsett cherrytomater, bokstomater, rød chili, sweet chili-saus og soyasaus. Du kan gjerne redusere mengden chili hvis du ikke er så glad i sterk mat.
  5. La alt surre i ett minutt og smak til med presset lime og salt.
  6. Dryss over mango og koriander til slutt og server med kokt ris eller nudler.