Grillet makrelltaco med coleslaw og lime

Grillet makrelltaco med coleslaw og lime

Ingredienser

Grillet makrelltaco

8 stk mais-eller hvetetortillas, 10-12 cm i diameter
2 stk makrell, evt 4 fileter
1 stk sitron
2 ss adobo tacokrydder
coleslaw, kan kjøpes ferdig
8 ss guacamolekrem, se egen oppskrift
2 stk lime
persille

Tidsforbruk

Vanskelighetsgrad

Middels

Er du glad i taco? Da bør du prøve denne oppskriften med en sommerlig vri på taco som du kjenner den! Makrell er sesongvare og du finner den i butikkene i sommerhalvåret.

  1. Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.
  2. Skjær bort ben på makrellfiletene og del hver filet i to på langs, krydre og pensle lett med olje. Legg på grillen med noen skiver sitron. Grill til kjøttet flaker seg når du trykker på fileten.
  3. Legg en stripe avokadokrem i midten på hver tortilla, én bit fisk oppå og coleslaw og grovhakket persille på toppen. Del limen i båter og server ved siden av.