MENY - størst på fersk fisk

MENY - størst på fersk fisk
Ingen selger mer fersk sjømat enn MENY. Hos oss får du sesongens beste råvarer av fisk, seks dager i uken, hele året igjennom.

Fersk fisk defineres som fisk som bare er kjølt ned, det vil altså si at den ikke er kokt, stekt, saltet, marinert, tørket, røykt, fryst eller bearbeidet på en annen måte. Vi er opptatt av å gjøre fersk fisk tilgjengelig for alle. Faste knallkjøp og gode tilbud gjør det lettere å velge litt sunnere, og gir deg mye igjen for pengene.

Fisk skal være enkelt å tilberede - derfor tilbyr MENY ferdigpakkede fileter og renset fisk av høy kvalitet. Vi har filetert og pakket fisken ferdig for deg, dette for å gjøre veien til rask og sunn middag enda kortere.  Vi er også opptatt av sesong og hjelper deg gjerne med informasjon om hva som er best akkurat nå. 

I fiskedisken hos MENY finner du nå ferdig pakkede laksefileter uten skinn og ben. Siden vi ønsker å tilby noe for enhver smak, har vi også en rekke andre ferdigpakkede fileter; torskeloin, lettsaltet torsk, ørretporsjoner og steinbitfilet.

MENY er den dagligvarekjeden som selger mest fersk fisk i Norge

Dette mye grunnet vårt store og spennende utvalg av både hel fisk og fileter. Vi har også våre egne spesialiteter og unike produkter. Fokuset er å gi deg mangfoldet av den beste maten fra de ulike årstidene, enten det er skrei, makrell eller annet. Med mye kompetanse og et stort engasjement, ønsker vi å gi våre kunder en god matopplevelse.

For å bli inspirert kan du alltid få råd og gode tips av våre ansatte. Vi satser på dyktige medarbeidere med fagkunnskap og lidenskap, som kan hjelpe deg på veien mot et godt fiskemåltid – enten du vil ha hverdagsfisk eller festfisk. Du finner også fristende fiskemiddager på MENY.no, i MinMENY-appen og i brosjyrer i butikk. 

Nå får du 7% Sunnhetsbonus på ren fisk fra fiskedisken og pakket fisk. Gjelder også Frøyas, Salma og sushi.