Fredagstaco med torsk

Smaken av taco er en favoritt hos de fleste. Men har du prøvd å fylle tacoen med fisk? I Mexico er dette like vanlig som å bruke kjøtt. Masse god tacosmak som gjør at alle elsker fiskemiddagen!
Fredagstaco med torsk

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Ingredienser
  2. Sett ovnen på 175 grader.
  3. Skjær tomatene og agurken i terninger. Skjær salaten og vårløken i strimler. Riv osten på den grove siden på et rivjern.
  4. Skjær fisken i grove terninger.
  5. Pakk tortillaene inn i sølvpapir og varm dem 5-10 minutter i ovnen på 175 grader.
  6. Stek fisken med tacokrydder i olivenolje, i en stekepanne på middels varme. Snu forsiktig på fisketerningene, så de ikke går helt i stykker.
  7. Fyll tortillaen med salat, fisk, tomat, agurk, mais, rømme, vårløk og ost.