Ørret- og torskeburger med hjertesalat

Ørret- og torskeburger med hjertesalat

Ingredienser

2 stk hjertesalat
2 ss rapsolje
salt
pepper
4 stk ørret- og torskeburgere
4 stk hamburgerbrød
4 ss honey Mustard
4 ss løksalat
0,5 stk agurk
2 stk vårløk
0,5 stk fennikel

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på deilig grillet ørret- og torskeburger, servert med hjertesalat, fennikel, agurk, vårløk, honningsennep og løksalat.

  1. Del hjertesalatene i to på langs og pensle med rapsolje. Krydre med salt og pepper. Grill hjertesalatene på direkte varme til de er gyllne. Kutt i strimler.
  2. Pensle ørret- og torskeburgerne med rapsolje. Grill dem til de er gjennomstekt, men fortsatt saftige i midten.
  3. Varm hamburgerbrødene og anrett hamburgerne med blandet grønn salat, Honey mustard, løksalat, agurk, vårløk og fenikkel.