Ovnsbakt torsk med kikerter og chorizo

Smaksrik og sunn fiskemiddag. Torsk i ovn er enkelt og veldig godt.
Ovnsbakt torsk med kikerter og chorizo

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Ovnsstekt torsk med kikerter og chorizo

Slik gjør du

  1. Smaksrik og sunn fiskemiddag.
  2. Hakk persille, finhakk løk, skjær paprika og squash i strimler og fres i olje  i ca. 2-3 min. Vend inn persille, kikerter og tomater.
  3. Ha grønnsaksblandingen i en ildfast form. Del fisken i porsjonsstykker, legg dem i formen og krydre med salt og pepper. Bak i ovnen på 180 °C i ca. 10 min.
  4. Skjær chorizo i terninger, sprøstek på middels varme og la renne av på tørkepapir. Dryss over fisken og server.
  5. Godt og enkelt! Næringsinnhold pr 100g: Energi kcal 102, protein 12g, karbohydrat 5g, fett 3,4g, derav mettet fett 0,7g, salt, 0,4g. Utviklet i samarbeid med matforskningsinstituttet Nofima.