Ovnsbakt torsk med persilleskorpe og linsestuing

En deilig og mettende rett som passer alle årets sesonger!
Ovnsbakt torsk med persilleskorpe og linsestuing

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Ovnsbakt torsk med persilleskorpe og linsestuing

Tips!

Server gjerne med en frisk grønnkålsalat til

Slik gjør du

  1. En deilig og mettende rett som passer alle årets sesonger! Serveringsklare linser er å få i flere varianter, men du kan også godt koke bløtlagte linser. Retten er også god med rødkål.
  2. Finhakk evt. timian, skrell og finhakk gulrøtter og løk, og stek i olje i en stekepanne i ca. 5 min. Ha i linser, krydre med salt og pepper og stek i ca. 2 min.
  3. Del torskefileten i fire biter. Finhakk eller kjør mandler, persille og sitron i en kjøkkenmaskin. Krydre med salt og pepper, og smør blandingen på bitene.
  4. Ha fisken i en smurt ildfast form og stek på 200 °C i ca. 10-12 min. Server med linsestuing.
  5. Godt og enkelt!