Ovnsbakt torsk med salvie og spekeskinke

Gi ovnsbakt torsk en god smak med salvie og spekeskinke. I denne oppskriften serverer du den med hjemmelaget couscous med urter og grønnsaker.
Ovnsbakt torsk med salvie og spekeskinke

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Couscous

Soyasmørsaus

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 grader.
  2. Skjær torsken i porsjonsstykker og dryss over salt.
  3. Legg et salvieblad på hvert torskestykke og surr spekeskinke rundt.
  4. Legg stykkene på et stekebrett med bakepapir og stek midt i stekeovnen til fisken er ferdig, ca. 8 minutter.
  5. Lag couscous. Kok opp vannet, hell over couscousen og la det stå og svelle under lokk i ca. 5 minutter.
  6. Del cherrytomatene i to, og skjær gulrot og kålrot i terninger.
  7. Finhakk bladpersille og basilikum, og bland inn i couscousen med grønnsakene, eplecidereddik og rapsolje.
  8. Smak til med salt og pepper.
  9. Lag soyasmørsaus; Finhakk sjalottløk og ha i en kasserolle med smør. Smelt smøret og la det bli brunt. Rør inn soyasaus.