Rask bacalao

Rask bacalao

Ingredienser

800 g lettsaltet torsk
600 g poteter
1 stk løk
2 bokser hele tomater
1 dl olivenolje
1 stk chili
3 fedd hvitløk
1 ss tørket dill
2 ss tomatpure

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

I denne oppskriften på bacalao har vi lettsaltet torsk. En deilig alt-i-ett gryte som bør prøves!

  1. Ingredienser. Du kan godt bruke ferdigkokte poteter. Ha gjerne oliven og paprika i bacalaoen.
  2. Skrell og skjær poteter og løk i tynne skiver. Rens og del fisken i biter på ca. 5 cm.
  3. Hakk hvitløk og chili. Legg fisk og tomater lagvis i kjelen med poteter og løk.
  4. Ha i tomatpuré, chili, hvitløk, dill og olivenolje, og la småkoke i ca. 20 min.
  5. Godt og enkelt!

Tips

Du kan godt bruke ferdigkokte poteter. Ha gjerne oliven og paprika i bacalaoen.

Relaterte oppskrifter