Stekt torsk med grønnsaker og teriyakisaus

Deilig oppskrift på torsk med grønnsaker og teriyakisaus. Teriyakisaus smaker deilig til torsk, og kan fort bli familiens yndlingssaus.
Stekt torsk med grønnsaker og teriyakisaus

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Pannestekt torsk med teriyakisaus og grønnsaker

Slik gjør du

  1. Ingredienser. Teriyakisaus kan byttes ut med soyasaus eller valgfri woksaus. Server gjerne med ris.
  2. Rens og kutt grønnsakene. Rens og del torskefileten i fire.
  3. Stek torsken i olje i en stekepanne, ca. 2-3 min. på hver side. Riv ingefær og ha i pannen. Tilsett smør og teriyakisaus, og la surre med fisken i ca. 2 min.
  4. Finhakk hvitløk. Rist sesamfrø i tørr panne, eller bruk ferdigristede. Rørestek hvitløk og grønnskaer i olje i en wok eller stekepanne, til de er knapt møre. Ha over sesamfrø og limesaft, og server til torsken.
  5. Godt og enkelt!