Wraps med hjemmelagde fiskepinner og urtedressing

God og enkel oppskrift på hjemmelagde fiskepinner i wraps med urtedressing. Deilig og rask middag som også passer godt i matboksen eller on the go!
Wraps med hjemmelagde fiskepinner og urtedressing

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Fiskepinnewrap

Urtedressing

Slik gjør du

  1. Tortillas kan erstattes med pita- eller hamburgerbrød og du kan gjerne blande knuste nachos med griljermelet.
  2. Hakk persillen og bland sammen med resten av ingrediensene i dressingen.
  3. Skrell og ta vekk steinen i avokadoen. Skjær avokadoen i skiver og del tomatene i båter.
  4. Rens og del torsken i avlange biter. Visp sammen eggene i en skål og ha griljermel i en annen skål. Vend fiskebitene i egg og deretter i griljermel.
  5. Varm tortillas i aluminiumsfolie i ca. 2. min. i ovnen på 200C.
  6. Stek fiskepinnene gylne i olje i en varm stekepanne, og krydre med salt og pepper. Server fiskepinnene med salat, avocado, tomat og dressing i varme tortillas.
  7. Godt og enkelt!